BBV Doornbos ontmoet Kellebeek College


Enige tijd geleden ontvingen wij als BBV Doornbos een verzoek, van een groep leerlingen van het Kellebeek College aan de Beemd 10.

Deze leerlingen zijn bezig met een project om de buurt te ontmoeten. Daarom wilden ze graag met een paar vertegenwoordigers van de buurt spreken en hebben ze de BBV Doornbos benaderd.

Afgelopen dinsdag 10 maart heeft deze ontmoeting plaats gevonden op het Kellebeek College in de vorm van een gastles, waarbij Anne-Marie, Henny en Ton verteld hebben over de BBV Doornbos en waar deze zich al 25 jaar voor inzet.

Naast vragen, hadden de leerlingen ook nog een idee te melden. Het idee was bij de vorige gast les van Social work ┬ámet Joost van ‘s Gravenmade reeds ter sprake gekomen en is als volgt:

Het gaat om, zoals zij het zelf noemen de “snoep route” dit is de route van het Kellebeek College naar de Jumbo aan de Baliendijk.

Ze willen op deze route graag meer prullenbakken, zodat ze hun vuil erin kunnen gooien. Ze denken hierbij aan opvallende bakken, die ze zelf mogen schilderen (op pimpen).

Hun vraag aan ons was om dit idee onder de aandacht van de gemeente te brengen.

Na afloop werd de BBV Doornbos bedankt door de school voor de gastles en ze hopen in de toekomst nog vaker te kunnen samenwerken.

IMG_1201

Kellebeek College aan de Beemd 10